EXPERT ADVICE WHEN YOU NEED IT

15-01-2013 Hits:5464 Banner home Super User

Het team van Dillenburgh biedt een unieke combinatie van ervaren strategische adviseurs en succesvolle ondernemers met vlieguren.

Read more

GROW YOUR OWN TALENT

14-01-2013 Hits:5858 Banner home Super User

Wil je met ons bouwen aan een nieuw bureau wat uitblinkt in de markt? We maken graag kennis.

Read more

UNLOCK THE POTENTIAL

16-01-2013 Hits:6204 Banner home Marcel van Dijk

Dillenburgh werkt voor ondernemers met stevige ambities. Ondernemers die vooruit willen ondanks de economische vertraging.

Read more

PLAN YOUR FUTURE BUSINESS

21-01-2013 Hits:6295 Banner home Marcel van Dijk

Maak kennis met onze systematische propositie voor solide business planning. 

Read more
Designing 250px slagschaduw rechts

DESIGNING BETTER BUSINESS

Dillenburgh wil u helpen om de groeikansen van uw onderneming maximaal te verzilveren.
Wij helpen met de business planning van morgen om een solide prestatie en succes voor uw onderneming te waarborgen. We zorgen dat blokkades die groei van uw onderneming in de weg staan snel en vakkundig worden aangepakt. En we bieden actieve ondersteuning als uw onderneming onder druk staat en moet transformeren naar een alternatief business model.
Dillenburgh kent meerdere vormen van samenwerking, afgestemd op uw behoefte. Variërend van advies, 'hands on' ondersteuning tot aan het realiseren van financiering.
Onderscheidend is dat wij gecommitteerd zijn aan het succes van uw onderneming. Wij blijven niet aan de kant staan als adviseur aleen. Wij willen met u mee ondernemen.

1. ONZE 'BUSINESS PLANNING' PROPOSITIE

In de huidige snel veranderende markt komt u als ondernemer vaak onvoldoende toe aan een gestructureerde planning van uw business. De waan van de dag slokt gemakkelijk al uw tijd op. 
Om uw onderneming in een solide groeipad te houden, is het cruciaal om aandacht te hebben voor uw business planning van morgen. Verandering is aan de orde van de dag. En de crisis slaat hard om zich heen.
Dillenburgh helpt u met het creëren van een scherp beeld van waar uw onderneming nu staat en in welke richting het kan ontwikkelen. En wij helpen u met het inregelen van de benodigde planning en sturing om uw ideeën succesvol in de praktijk te brengen.
slagschaduw links plan 250px
compas 250px slagschaduw rechts

2. ONZE 'BUSINESS IMPROVEMENT' PROPOSITIE

Door obstakels in uw operationele bedrijfsvoering kunt u als ondernemer het perspectief op groei kwijt raken. Denk bijvoorbeeld aan inefficiënties in uw operatie of organisatie of gebrekkig programma- en projectmanagement.
Zeker in de huidige markt is het zaak om deze blokkades snel en effectief aan te pakken. In uw overvolle agenda mist u vaak de tijd en specialismen om echte doorbraken te maken.
Dillenburgh kan in zo'n situatie zorgen voor de juiste kennis, ervaring middelen. Zodat u de doorbraken kunt maken die u alleen met uw eigen mensen niet voor elkaar krijgt.
Onderscheidend is dat wij niet met uw problemen aan de haal gaan. En u niet zullen belasten met eindeloze consultancy uren. Wij zetten altijd in op een effectieve samenwerking met als primair doel om uw management en medewerkers weer snel in hun kracht te brengen.

3. ONZE 'BUSINESS TRANSFORMATION'  PROPOSITIE

Markten veranderen en business modellen zijn eindig. U kunt jarenlang profiteren van een goed en gezond business model en toch moeten constateren dat dit, vandaag de dag, niet meer werkt.
Dillenburgh geeft u weer nieuw perspectief. Wij helpen u met het beoordelen en het verbeteren van uw huidige business model. Wij laten u zien welke strategische opties u heeft. En tegelijk ondersteunen wij u in het verkrijgen van de benodigde financiele dekking om weer vooruit te kunnen denken.
Of het nu gaat om om een wijziging in uw marktpositionering, een investering in bedrijfsmiddelen of een (nieuwe) markt, een overname, samenwerking of opvolging, wij stellen altijd het belang van u en uw onderneming centraal.
Met onze unieke mix van expertise, ervaring en toegang tot financiele middelen is Dillenburgh bij uitstek uw geschikte partner gedurende transformatie programma's.
slagschaduw links wekker 250px