EXPERT ADVICE WHEN YOU NEED IT

15-01-2013 Hits:4057 Banner home Super User

Het team van Dillenburgh biedt een unieke combinatie van ervaren strategische adviseurs en succesvolle ondernemers met vlieguren.

Read more

GROW YOUR OWN TALENT

14-01-2013 Hits:3822 Banner home Super User

Wil je met ons bouwen aan een nieuw bureau wat uitblinkt in de markt? We maken graag kennis.

Read more

UNLOCK THE POTENTIAL

16-01-2013 Hits:3877 Banner home Marcel van Dijk

Dillenburgh werkt voor ondernemers met stevige ambities. Ondernemers die vooruit willen ondanks de economische vertraging.

Read more

PLAN YOUR FUTURE BUSINESS

21-01-2013 Hits:3934 Banner home Marcel van Dijk

Maak kennis met onze systematische propositie voor solide business planning. 

Read more

  slagschaduw rechts  

THE FUTURE IS OURS

Video als eerbetoon aan het werk van vele ondernemers, vernieuwers en wetenschappers.

The ‘future is ours’ laat zien dat de technologische vooruitgang alle reden geeft voor optimisme over de toekomst.


KIEMEN VAN HET NIEUWE NEDERLAND

Onze samenleving bevindt zich op een kantelpunt. Een spannende tijd vol instabiliteit en kwetsbaarheid, maar ook met kansen voor radicale veranderingen.

Dwarse denkers en doeners zien in deze crisis juist nieuwe kansen, gecreeerd door een energieke beweging van onderop. 

Op 15 april keek Tegenlicht in de laatste aflevering van dit seizoen met transitiehoogleraar Jan Rotmans naar de kiemen van het nieuwe Nederland.


slagschaduw links

slagschaduw rechts

THE POWER OF HAPPINESS

De VPRO zond maandag 4 februari het programma Tegenlicht uit met als thema: De kapitale kracht van geluk.

Deze keer ging het om de onderneming Semco van Ricardo Semler in Brazilië. Dit bedrijf is onder de zieltogende leiding van Ricardo van een aftakelend familiebedrijf omgeturnd tot een opzienbarende onderneming. Wereldwijd wordt aandacht gegeven aan die hier uitgevoerde experimenten op cultureel gebied.

Ricardo Semler heeft nu een gastleerstoel aan de Harvard University in de USA. Hij werd twee keer uitgeroepen tot 'Latin American businessman of the year' and "global leader of tomorrow' door Time Magazine. Semler heeft ook een boek geschreven 'Maverick', een internationale bestseller die in meer dan 35 talen is verschenen.

THE POWER OF WORDS

De Britse online marketeer Purplefeather liet al weer een tijdje geleden een schitterende reclame maken.

Om te beseffen wat het is om blind te zijn, moet dat 'aanschouwelijk' gemaakt worden. Niet kunnen zien betekent dat je niet van het schitterende weer kan genieten.

En alle omstanders begrijpen ineens wat het betekent om blind te zijn: niet de dag kunnen vieren, de zon niet kunnen zien, noch de mensen die voorbij je lopen.
slagschaduw links

slagschaduw rechts

TOMORROW STARTS HERE

Cisco is recent gestart met haar 'Internet of Everything'-campagne waarin het de wereld wil duidelijk maken dat het verbinden van mensen, processen, data en dingen via het internet nog maar aan het begin staat.

Zo is het internet nog maar 8000 dagen oud en hebben we nog geen 1 procent van de dingen in de fysieke wereld gekoppeld aan het internet.

De komende jaren zullen we daarin een enorme groei zien en dat levert volgens Cisco ongekende mogelijkheden voor overheid, onderwijs, zorg en het bedrijfsleven.