• 1
  • 2
  • 3
  • 4

EXPERT ADVICE WHEN YOU NEED IT

face banner 814x215px

Het team van Dillenburgh biedt een unieke combinatie van ervaren strategische adviseurs en succesvolle ondernemers met vlieguren.

GROW YOUR OWN TALENT

climb banner 814x215px

Wil je met ons bouwen aan een nieuw bureau wat uitblinkt in de markt? We maken graag kennis.

UNLOCK THE POTENTIAL

race banner 814x215px

Dillenburgh werkt voor ondernemers met stevige ambities. Ondernemers die vooruit willen ondanks de economische vertraging.

PLAN YOUR FUTURE BUSINESS

plan banner 814x215px

Maak kennis met onze
systematische propositie voor
solide business planning. 

zakmes 250px slagschaduw rechts

EXPERT ADVICE WHEN YOU NEED IT

De experts van Dillenburgh zijn ervaren strategische adviseurs. Maar ook succesvolle ondernemers met vlieguren en bewezen trackrecords in groei en innovatie.
Met de mix van strategie consultancy en ondernemerschap zijn we onderscheidend en vernieuwend in de markt. En bieden we u het maximale aan denkkracht en daadkracht.
We weten hoe systematisch te werken vanuit bewezen concepten. We weten wat er nodig is om geplande tijdslijnen te behalen. En tegelijkertijd brengen we de scherpte en creativiteit van de ondernemer in en een enorme drive om samen succes te realiseren.

Volg Dillenburgh op LinkedIn

MARC HUITINK | PARTNER

Marc is mede oprichter van Dillenburgh en heeft ruime ervaring in ondernemerschap en management in verschillende branches.

In de afgelopen jaren is hij bijzonder succesvol geweest in de turnaround, uitbouw en verkoop van het bedrijf Homesafety. Dillenburgh is voor hem de ideale manier om zijn kennis te delen en opnieuw te bouwen aan iets wat uitblinkt in de markt.

Marc is zeer scherp in zijn analyses en zijn enthousiasme kent geen grenzen.

Volg Marc op LinkedIn
slagschaduw links Marc 250px
Paul 250px slagschaduw rechts

PAUL EDUARD | PARTNER

Paul is mede oprichter van Dillenburgh. Hij vormt een goede illustratie van de mix aan kennis en ervaring, waar Dillenburgh voor wil staan.

Paul beschikt over een brede en jarenlange senior managementervaring. Maar dat niet alleen. Voor hij startte met Dillenburgh leidde hij ruim 6 jaar de branche Utilities bij de strategie adviseurs van Nolan, Norton & Co.

Met deze combinatie aan kennis en ervaring op zak, weet Paul razendsnel uw onderneming in al haar dimensies te doorgronden. 

Volg Paul op LinkedIn